Routeinformatie

Met het openbaar vervoer

Het Calandlyceum is goed te bereiken met het Openbaar vervoer. De Tramlijn 1 loopt voor de deur langs en stopt op de kruising met de Louis Davidssweg. Op de Bus/tramhalte Meer en Vaart stoppen diverse buslijnen (63-69 en 61) en tram 17.

Met de auto

Het Calandlyceum is goed te bereiken met de auto.

  • Via de A4, afrit 1 Amsterdam Sloten. Volgt u de Anderlechtlaan en ga bij de stoplichten aan het einde linksaf de Laan van Vlaanderen op. Volg deze (met de bocht mee) tot aan de T-kruising met de Plesmanlaan. Sla rechtsaf. Sla bij de eerstvolgende rotonde linksaf de Louis Davidsstraat op. Bij de stoplichten aan het einde gaat u linksaf de Pieter Calandlaan op. Het Calandlyceum ligt na 50 meter aan uw rechterhand.

Let op. Er geldt een doorrijverbod voor de Laan van Vlaanderen bij beide kruisingen met de Plesmanlaan: op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 10.00 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur.

U kunt dan:

  • Via de A10, afrit 6 richting Osdorp/Overtoomse Veld. U rijdt dan over de Cornelis Lelylaan, slaat aan het eind links af en vervolgens bij de stoplichten rechtsaf de Pieter Calandlaan op. Het Calandlyceum ligt na 50 meter aan uw rechterhand.
  • Via de A9, afrit N232/s106 richting Badhoevedorp/Lijnden/Amsterdam-Osdorp. U rijdt rechtdoor op de Amsterdamse Baan, bij de rotonde gaat u ook rechtdoor. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf De Alpen op. Blijf deze weg (met de bocht mee) volgen, die gaat over in de Pieter Calandlaan. Het Calandlyceum ligt na ongeveer 1500 meter aan uw linkerhand.

Parkeren

In de wijk aan de overzijde van de Pieter Calandlaan kunt u betaald parkeren of met een blauwe kaart. In de wijk achter het Calandlyceum is het (nog) vrij parkeren maar is de parkeerruimte zeer beperkt. In de parkeergarage van de Calandhal naast de school kunt u ook betaald parkeren. Houdt u er rekening mee dat de parkeerruimte in de omgeving zeer beperkt is.

Klik op enter om uw zoekopdracht te versturen.
Sluiten arrow right