Droom groter, bereik meer

Op het CalandLyceum helpen we leerlingen groeien. Met oog voor onderlinge verschillen en aandacht voor het individu. Hier komen leerlingen met verschillende talenten, interesses en ambities samen om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Een veilige omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen, met kwalitatief onderwijs om op te bouwen: dat is waar wij voor staan.

Op het Calandlyceum moedigen we je aan om groot te dromen en we helpen je om die dromen te realiseren. Je leert prioriteiten stellen, om zelfverzekerd keuzes te maken. En je leert gestructureerd werken, zodat je al jouw doelen behaalt. Allemaal vaardigheden die je voorbereiden op een succesvol volwassen leven.

Tradities en beproefde methodes

We bieden al bijna 60 jaar lang onderwijs aan. Ons onderwijs richt zich op beproefde lesmethodes, aangescherpt met eigentijdse ideeën. Je volgt een vast, goed doordacht onderwijsprogramma met vakken die je een stevige basis geven voor een vervolgopleiding.

"Hier komen scholieren binnen als kind en vertrekken ze als Calander. Als veerkrachtige volwassenen die voorbereid zijn op het leven."

Succesvol leren

Concentratie, regelmaat en rust zijn belangrijke eigenschappen van onze leeromgeving op het Calandlyceum. Zo ontstaat een omgeving waarin aandacht en inzet de ruimte krijgen, belangrijke voor succesvol leren.

Van leerling tot Calander

Leerlingen groeien bij ons uit tot echte Calanders: nieuwsgierig, resultaatgericht en respectvol. Eigenschappen die je tijdens je schooltijd oppikt en je eigen maakt en waarop je kunt bouwen in je volwassen leven en carrière. Vele generaties Calanders hebben met veel plezier hun middelbare schooldiploma behaald. Zelfverzekerd stappen ze hun volwassen leven in, door de lessen die zij hebben meegekregen op school.

Klik op enter om uw zoekopdracht te versturen.
Sluiten arrow right