Kennismaken met het Calandlyceum

Wanneer je in groep 8 zit, zijn januari en februari dé maanden om op zoek te gaan naar jouw nieuwe school. Samen met je ouders rondkijken, vergelijken en bovenal de sfeer proeven zodat je met gedegen kennis kan beslissen waar jij jezelf na de zomervakantie het liefst in de brugklas ziet. Deze nieuwe wereld onderzoeken is spannend en leuk, en het helpt je uiteindelijk de juiste keuze te maken.

Helaas zitten we weer in lock-down en kunnen de Open Dagen dit jaar niet plaatsvinden zoals we dat gewend zijn. Dat vinden we heel jammer. Wij doen er dan ook álles aan om je op andere manier toch de sfeer van onze school te laten zien. Om je tóch een kijkje te geven in het leven op het Calandlyceum. Om je tóch te laten weten wie wij zijn, wat we doen en hoe ontzettend welkom je bent! Dit doen we zowel fysiek als digitaal. Hieronder de opties die wij bieden om kennis te maken:

- Lesjesmiddagen in maart in het Calandlyceum
- Informatie video's
- 360 graden Tour
- Webinars voor ouders
- Filmpjes kijken? Check ons YouTube kanaal

Heb je nog meer vragen? Je mag ons altijd een email sturen.

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.