Kennismaken met het Calandlyceum

Wanneer je in groep 8 zit, zijn januari en februari dé maanden om op zoek te gaan naar jouw nieuwe school. Samen met je ouders rondkijken, vergelijken en bovenal de sfeer proeven zodat je met goed kan beslissen waar jij jezelf na de zomervakantie het liefst in de brugklas ziet. Deze nieuwe wereld onderzoeken is spannend en leuk, en het helpt je uiteindelijk de juiste keuze te maken.

Wij hebben een mooie schoolpleinmarkt gehad op 4 en 5 februari. Dat kunnen we je dus niet meer aanbieden, evenals onze webinars. Maar deze webinars kan je wél terugkijken. Klik hier om de webinars terug te kijken.

Alvast online kijken naar en in onze school? Klik hieronder verder

- Informatie video's
- 360 graden Tour
- Alvast een lesje volgen?

- Filmpjes kijken? Check ons YouTube kanaal

Heb je nog meer vragen? Je mag ons altijd een email sturen.

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.