Kennismaken met het Calandlyceum

Ben je benieuwd naar onze school? De open dagen en lesjesmiddagen voor volgend schooljaar zijn nog niet bekend. Wij organiseren wel technasium lesjes op basisscholen. Lees hieronder meer voor meer informatie. Klik op de afbeelding voor de brochure van het Calandlyceum. 

Technasium lesje in de klas bij u op school:
De technasiumleerlingen van het Calandlyceum Amsterdam komen graag langs om een leuke les wetenschap en techniek te geven om de leerlingen warm te maken voor Beta-onderwijs. Ze nemen een koffer met interessante materialen en leuke experimenten mee. De kinderen mogen ook zelf aan de slag met uitdagende opdrachten. De les duurt ongeveer een uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. De basisschoolleerlingen kunnen direct meedoen met een wedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn.  

Aanmelden technasium lesje:
Wilt u uw klas kennis laten maken met het technasium? Klik hier om u aan te melden voor een technasium / diskoffery lesje in uw klas. De begeleider van het Calandlyceum diskoffery-team neemt contact met u op om de gewenste data en dagdeel met u te bespreken. (Aanmelding alleen mogelijk door een groep 7 of 8 leerkracht van de basisschool).  

Try-outs sport:
Hou jij van basketbal, judo, hockey, karate, volleybal, handbal, zwemmen, atletiek, rugby of vrouwenvoetbal en wil je hier beter in worden? Klik hier voor meer informatie en voor de try-outs of mail topsport@calandlyceum.nl

Alvast online kijken naar en in onze school? Klik hieronder verder:

- Webinars
- Informatie video's
- 360 graden Tour
- Alvast een lesje volgen? 

- Filmpjes kijken? Check ons YouTube kanaal

Heb je nog meer vragen? Je mag ons altijd een email sturen.

 

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.