Kennismaken met het Calandlyceum

Wanneer je in groep 8 zit, zijn januari en februari dé maanden om op zoek te gaan naar jouw nieuwe school. Samen met je ouders rondkijken, vergelijken en bovenal de sfeer proeven zodat je met gedegen kennis kan beslissen waar jij jezelf na de zomervakantie het liefst in de brugklas ziet. Deze nieuwe wereld onderzoeken is spannend en leuk, en het helpt je uiteindelijk de juiste keuze te maken.

Wij zijn blij om te zeggen dat de scholen weer open zijn. Om kennis te maken met het Calandlyceum wordt er voor de leerlingen van groep 8 een open dag georganiseerd op vrijdag 4 februari 2022 van 16.00-20.00 en op zaterdag 5 februari 2022 van 10.00-14.00 uur. Heten wij jou welkom op een van onze open dagen?

Er wordt ook een meeloop dag groep 8 georganiseerd op 13 januari 2022 waar je alvast de sfeer kunt beleven op het Calandlyceum. (De meeloop dag is alleen bedoeld voor leerlingen en leerkrachten groep 8). Als je je hiervoor wilt inschrijven kun je dat doen via dit formulier (de link volgt z.s.m.). Maar het kan ook zijn dat jouw leerkracht al wat met ons heeft afgesproken, dus vraag dat ook eventjes.

- Informatie video's
- 360 graden Tour
- Webinars voor ouders
- Filmpjes kijken? Check ons YouTube kanaal

Heb je nog meer vragen? Je mag ons altijd een email sturen.

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.