Waar kom ik terecht?

Het Calandlyceum is een Daltonschool. Binnen het Calandlyceum kunnen onze leerlingen een vmbo-t-, havo-, vwo- of gymnasiumdiploma halen. Daarbij is het Calandlyceum een Topsporttalentschool,  een Cultuurprofielschool en hebben we een Technasium.

Wij hebben 1648 leerlingen en verzorgen met 160 collega’s dagelijks het onderwijs. Als opleidingsschool worden er binnen onze school per jaar gemiddeld 40 nieuwe docenten opgeleid.

Wij zijn er trots op bekend te staan als een gerenommeerde school en een fijne school om voor te werken. Ons Technasium wint jaarlijks diverse prijzen en vanuit ons cultuurprofiel hebben wij bijzondere samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld toneelgroep Amsterdam. Topsporters weten ons te vinden omdat wij er uitstekend in slagen om de combinatie topsport en onderwijs vorm te geven. En de ‘gewone’ leerling? Die heeft bij ons de tijd van zijn leven door de diversiteit aan activiteiten en docenten die zich gezamenlijk inzetten hun leerlingen een mooie en goede leertijd te bieden. Wij willen dat leerlingen zich kwalificeren en ontplooien: voor nu, voor later, voor zichzelf.

Meer weten? Luister en kijk naar Anton ; hij vertelt waarom het Calandlyceum zo'n bijzondere school is.

 

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.