Vacatures & stages

De volgende vacatures zijn beschikbaar:

Op dit moment is er een vacature voor Senior Concierge op het Calandlyceum.
De meest recente vacatures worden hier geplaatst of op de website van Stichting Progresso, het bestuurlijk gezag van het Calandlyceum en Lumion.

 

Het Calandlyceum heeft regelmatig vacatures en stageplaatsen.

  • Werken op het Calandlyceum is werken in een omgeving die draait om mogelijkheden. Mogelijkheden voor leerlingen, maar zeker ook voor medewerkers. Het motto ‘Ontdek wat jij kunt bereiken’ is van toepassing op iederéén die dagelijks onderdeel uitmaakt van het Calandlyceum. Meer daarover valt te lezen op de webpagina over Missie & Visie.
  • Het Strategieplan 2016-2020 kunt u vinden op de website van Stichting Progresso.
  • Het Calandlyceum is tevens NOA-opleidingsschool. 
  • Open sollicitaties zijn altijd welkom. U kunt die mailen naar werkenbij@calandlyceum.nl. (Mailadres geldt niet voor stagiair(e)s.)

 

Speciaal bericht voor bèta-stagiair(e)s:
Er bestaat de mogelijkheid om te starten met een O&O-certificaat (Onderzoek & Ontwerpen). Het gaat om studenten vanaf het derde studiejaar die een educatieve minor of master volgen, waarbij je een 1e of 2e graads lesbevoegdheid haalt voor een bètavak. Zie hier voor meer informatie.

 

In de media 

Website Hogeschool van Amsterdam: Driejarig traject voor vwo-ers

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.