ICT op het Calandlyceum

Op het Calandlyceum wordt gewerkt met verschillende ICT systemen voor leerlingen en ouders. SOMtoday is de centrale toegang tot nieuws, informatie over school, communicatie met (medewerkers in) de school en toegang tot roosterinformatie en het leerlingvolgsysteem.  
Leerlingen van het Calandlyceum krijgen het Office-pakket van Microsoft GRATIS. Hierin zit het volledige pakket, met onder meer Word, PowerPoint en Excel, OneNote en 1 terrabyte aan opslagruimte in de Cloud. Via deze LINK kunnen ze inloggen (schoolaccount) en het volledige pakket downloaden.

Het Calandlyceum heeft een ICT afdeling die te bereiken is via mail op servicedesk@calandlyceum.nl. 

Deze afdeling beheert alle programma's en kan ouders en leerlingen op weg helpen. Om iedereen alvast op weg te helpen zijn de volgende instructie-video's gemaakt over toegang tot het  leerlingvolgsysteem SOM. Wij hopen dat dit al veel vragen weg neemt. Mocht het echter zo zijn dat er nog vragen overblijven is contact met de servicedesk altijd mogelijk.

Kijk hieronder de instructievideo's:

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.