Basketball Academie Amsterdam, onze eigen basketball-academie

Iedere morgen hoor je in de Calandhal, pal naast de school, het geluid van piepende sportschoenen en het gebonk van stuiterende basketballen. Dat zijn de basketball-talenten van Noord Holland. Drie, vier keer per week trainen ze ’s avonds bij hun eigen club, waar ze vooral met hun team bezig zijn. Bij Basketball Academie Amsterdam krijgen ze overdag de kans om met ervaren trainers aan hun individuele vaardigheden te werken.

De jongens en meiden van Basketball Academie Amsterdam (van klas 1 tot en met 6) trainen onder schooltijd en volgen onderwijs in de speciale topsport klassen. Op die manier kunnen ze per week al snel tien uur extra trainen, naast de trainingen bij hun eigen club.

Wil je meer weten over hoe je in aanmerking kunt komen voor de Basketball Academie Amsterdam? Lees hier verder.

Meer lezen over leerlingen van Basketball Academie Amsterdam en hun ervaringen, klik hier?

Gehele PDF lezen? Klik op onderstaande afbeelding

In het geval van blessures van leerlingen werken wij samen met onze medische partner, de Sportartsen Groep. Indien nodig kan de leerling rechtstreeks doorverwezen worden zonder tussenkomst van de huisarts.

Er is samenwerkingsovereenkomst tussen OLVG locatie West met De Sportartsen Groep. Hiervan kan, indien nodig, gebruik gemaakt worden.

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.