Passend onderwijs

Groot worden gaat niet altijd vanzelf. Wij ondersteunen op allerlei manieren waar nodig. Allereerst natuurlijk door de mentor die je leert plannen, en alle vaardigheden leert die je nodig hebt voor ons Daltononderwijs. Maar ook als het minder makkelijk gaat hebben wij mensen in huis die je kunnen helpen. Zo geven we faalangsttrainingen en bieden we een dyslexiecursus aan. Er is ook een lokaal waar altijd iemand is die je kan ondersteunen of waar je even rustig kunt zitten werken. Onze zorgcoördinatoren hebben een korte presentatie gemaakt zodat je in één opslag ziet wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Klik op de onderstaande afbeelding voor de presentatie!

Op de informatiepagina van deze website is nog veel meer aandacht gewijd aan de begeleiding & ondersteuning die wij onze leerlingen bieden, hier kun je veel informatie vinden over de verschillende vormen van passend onderwijs. Mocht je meer willen weten, schroom dan niet om ons te mailen.  

En.. onderstaand filmpje geeft ook nog heel veel informatie over hoe wij jou helpen tijdens je schooltijd.

Veel lees en kijkplezier!

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.