Van brugklas tot eindexamen

Met een advies van de basisschool voor vmbo-t, havo of vwo kun je in principe op het Calandlyceum terecht. Je kunt je middelbare schooltijd langs verschillende wegen doorlopen, zodat je daarna goed bent voorbereid op middelbaar beroepsonderwijs (mbo), hoger beroepsonderwijs (hbo) of universiteit.

We hebben deze brugklassen:

• Vmbo-t
  • Vmbo-t / Havo
  • Havo
  • Havo / Vwo
  • Vwo

Leerlingen met een vwo-advies kunnen ook kiezen voor:

• Gymnasium (extra vakken: Grieks en Latijn)
  • Technasium (extra vak: Onderzoek & Ontwerpen)

Als je het Technasium wil doen heb je een vwo-advies nodig óf een havo/vwo advies. Wil je gymnasium combineren met technasium is dat ook een mogelijkheid

Voor topsport-talenten

Als Topsport-Talentschool hebben wij een aparte leerlijn voor jonge topsporters. Dat start met de LOOT-brugklas.

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.