Schooltoneel

Op het Calandlyceum hebben wij op de vrijdagmiddag het Schooltoneel. Dit betekent: met een groep gemotiveerde leerlingen één middag in de week na school tijd bij elkaar komen, toneel spelen, improviseren, plezier hebben en scènes maken. Uiteindelijk maak je een optreden die je laat zien aan familie en vrienden. Sinds 2020 hebben we twee voorstellingen gemaakt: 'Nablijven!' met 6 spelers en 'Moed/t' met maar liefst 18 spelers van klas 1 tot en met 6 verdeeld over alle niveaus mét en zonder toneelervaring.

Aanmelden
Ook dit jaar gaan we weer een voorstelling maken met leerlingen die dat leuk vinden. De bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddagen in 019 van 15.30 - 17.00 uur en extra leuk we werken samen met theatermaker Lizzy van het Poldertheater dit jaar! Op 16 september gaan we beginnen: dus ben of ken je iemand die absoluut aan schooltoneel mee moet doen - kom langs in 019 of stuur een mailtje: jprins@calandlyceum.nl en lhennequin@poldertheater.nl. Schooltoneel is gratis. 

    

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.