Caland Topsport (LOOT)

Heb jij een Topsport-status?

Deze opleiding is uitsluitend voor leerlingen met een Topsport-status (LOOT). Je krijgt deze status van je eigen sportbond als die jou als (groot) sporttalent beschouwt. Je komt als Topsport-leerling in één van onze Topsportklassen en volgt daarom een deel van de sport brede activiteiten die Caland Sportacademie organiseert.

In de Topsportklassen krijg je extra ondersteuning van de topsportcoördinatoren, kan je vrijstellingen krijgen voor bepaalde vakken en is het mogelijk deel te nemen aan stage en toernooien onder schooltijd. Allemaal zodat jij je schooldiploma kunt halen én je sportambitie kunt waarmaken.

Wil je meer lezen over de Topsportklas op het Calandlyceum? Klik dan hier.

Heb je een Topsportstatus (LOOT), maak dan snel een afspraak met één van de topsportcoördinatoren. Zij kunnen je uitleggen waarom het Calandlyceum voor jou wel of niet een goede keuze is. Mail naar topsport@calandlyceum.nl

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.