Caland Sportacademie

Dertig jaar ervaring in het combineren van onderwijs en (top)sport

Het Calandlyceum heeft ruim dertig jaar ervaring in het combineren van onderwijs en (top)sport. Wij dragen dan ook als enige school in Amsterdam de titel Topsport Talentschool, wat betekent dat wij leerlingen met topsport-status voorzien van onderwijs. Maar ook sporttalent zonder topsport-status bieden wij mogelijkheden.

Wij verzorgen de volgende richtingen:
- Topsport
- Sport Focus
- Sport Plus

Deze verschillende richtingen komen samen in de Caland Sportacademie. Alle leerlingen die onder onze sportacademie vallen, plaatsen wij in Topsportklassen.

Wij breiden ons sportaanbod uit!

Wij faciliteren onder de noemer Caland Sportacademie voor o.a. de volgende sporten:

Sport Focus

De trainingen van de Sport Focus worden aangeboden door het Calandlyceum onder begeleiding van trainers en experts uit de sportwereld. Leerlingen die één van onze Caland sporten beoefenen, vallen onder de richting Sport Focus. ?Je moet hiervoor wel test doen.

- Basketbal
- Judo
- Karate
- Atletiek
- Dames voetbal 

Staat jouw sport er niet tussen? Check ons gerust op topsport@calandlyceum.nl.

Sport Plus
Een mix van o.a. de bovenstaande sporten, maar nog veel meer sporten en leuke sportieve activiteiten. Leerlingen die geen specifieke sport beoefenen of willen kiezen, maar gek zijn op sporten in het algemeen, vallen onder de richting Sport Plus. Je moet hiervoor wel test doen. 

Aanmelden Sport Focus en Sport Plus test:
Stuur een e-mail naar topsport@calandlyceum.nl of bel of 06 -15 24 99 97.

Contact Caland sportacademie:
E-mailadres: topsport@calandlyceum.nl
Telefoonnummer: 06 -15 24 99 97

Inschrijven?
Let op bij het inschrijven kunt u niet het sport profiel opgeven. U krijgt van ons na de inschrijfperiode een e-mail waarin u het (sport)profiel nog kunt aangeven. Voor de topsportklassen kunt u dit inschrijfformulier gebruiken.

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.