Webinar over communiceren met kinderen volgens de How2Talk methode

08/06/2020

Het is een bijzondere tijd. We hebben ons moeten aanpassen aan een uitzonderlijke situatie en dat vraagt nogal wat van ons allemaal. Het vele thuis zijn met elkaar en tegelijkertijd taken moeten uitvoeren voor werk of school is een ingewikkelde opgave en levert de nodige uitdagingen op.

Zoals eerder aangekondigd zal er dinsdag 9 juni van 20.00 tot 21.15 weer een webinar plaatsvinden waarin je meer te horen krijgt over de How2Talk methode. Tijdens deze avond leer je vaardigheden met betrekking tot het omgaan met negatieve gevoelens van o.a. tieners. Interactie met het publiek staat hierbij centraal. Waar loop je tegenaan in deze periode met de kids? Bijvoorbeeld: hoe ga je om met social distancing, thuisscholing, het niet meewerkende gedrag van tieners, hevige emoties? Je krijgt inzichten en handvatten om direct thuis mee aan de slag te gaan.

De webinar wordt gegeven door Heleen en Wieke van How2Talk. Je kunt het gewoon thuis vanaf de bank volgen via het beeldscherm. Zelf kom je niet in beeld, maar je doet actief mee door via de chatfunctie vragen te stellen. Uiteraard kun je ook gewoon luisteren naar de voorbeelden van de andere deelnemers. Doe mee en klik op de volgende link:

Als je jezelf hebt aangemeld krijg je een e-mail toegestuurd met daarin weer een nieuwe link die toegang geeft tot de webinar. We kijken uit naar jouw deelname op dinsdag 9 juni!

Vriendelijke groet,

Het Team Passend Onderwijs

Nikki Ludwig Rob GraatsmaSanne JansenChantal Bosma

© 2020 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.