Surflessen met Topscore

27/03/2019

Van mei tot en met juni gaan we weer surfen en suppen in Zandvoort. Samen met Topscore organiseren wij deze lessen voor alle leerlingen die hiervoor belangstelling hebben. Surfen?? JA! In Nederland kan je surfen op de golven. Het water is wel een beetje koud maar je krijgt een wetsuit. Daarmee blijf je lekker warm in het water.

Leerlingen kunnen zich inschrijven bij hun LO docent voor de meivakantie met dit formulier.

Surf en Suplessen:

• Wat kost het? 30€
  • Wanneer:  17 mei, 24 mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni.
  • Hoe laat: 14.50 uur vertrek, 16.00 uur – 17.30 uur surf les, 18.30 terug op Caland
  • Waar: Surfana Zandvoort; Strandtent Rapa Nui
  • Hoe gaan we er heen: we verzamelen 14.50 uur bij sportcentrum Caland en gaan dan gezamenlijk naar Zandvoort. Daarvoor vragen we jullie ouders/verzorgers, als ze een auto hebben, om te rijden.

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.