Programma Open Dag 12 januari 2019

07/01/2019

Aanstaande zaterdag, 12 januari, is er van 10-12.00 een speciaal programma voor leerlingen met een VWO advies die interesse hebben in onze VWO opleidingen. Het Technasium én het Gymnasium Universale hebben een speciale ochtend georganiseerd.

In verband met het programma is het belangrijk dat u zich van te voren aanmeldt. Dit omdat wij lessen gaan verzorgen en de ouders een ander programma bieden. U kunt zich aanmelden via DEZE LINK. De inschrijving sluit donderdag 10 januari om 12.00 uur

Ouders en leerlingen worden verwacht tussen 9.45 en 10.00 uur. Om 10.00 begint het programma met een speciale O&O les voor de leerlingen en een informatief programma voor de ouders. Uiteraard worden leerlingen en ouders in het tweede gedeelte van het programma ook rondgeleid in de school. We sluiten het programma gezamenlijk af in de schoolzaal om 11.45 uur met een lekker kopje  koffie of thee.

We kijken uit naar uw komst!

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.