POP UP restaurant T&T leerlingen groot succes


POP UP restaurant T&T leerlingen groot succes

05/07/2023

Caland T&T project “all you can eat for KIKA” groot succes

Vanavond ontvingen de leerlingen van klas 1B5 een mooie groep ouders, leerlingen en docenten in hun POP-UP restaurant voor 1 dag.
Een bijzonder leerzaam project van het vak Techniek & Toepassing onder begeleiding van oud Technasium-leerling David Siha (nu student Computer Science aan de VU). De opbrengst van deze avond, 400 euro, is gedoneerd aan KIKA.

Dit leuke project is het resultaat van de uitdagende, interessante lessen waarbij leerlingen leren te werken met échte problemen. Geen betere omgeving dan het runnen van je eigen onderneming vonden ze zelf. Dus besloten onze leerlingen in 5 weken tijd, bottum up, hun eigen POP-UP restaurant op te zetten. Daar hoort natuurlijk van alles bij; van een marketing concept tot regelen van de locatie, inkoop, uitnodigingen, menukaart etc. etc.

En dat hebben ze echt heel goed gedaan. Alle genodigden kregen een All-you-can-eat uitnodiging voor een vaste prijs. Lekker (halal) menu, strakke inkoop want ze wilden geld overhouden voor KIKA, een leuke inrichting van de sfeervolle patio van het Calandlyceum en enthousiaste leerlingen die het eten hebben geserveerd.

Kortom we kijken, ondanks storm Poly, terug op een mooie, leerzame en vooral lekkere dag.

Met dank aan onze docente T&T Nicky Vacirca en oud leerlingen Amalia Stuger en David Siha.

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.