Pleinfeest Nieuw-West 2021


Pleinfeest Nieuw-West 2021

13/09/2021

Om een stuk positiviteit te verspreiden voor de bewoners en bezoekers van ons prachtige stadsdeel. Het is het grootste en meest diverse stadsdeel van Amsterdam, en met deze optredens vieren wij die diversiteit aan culturen, bezienswaardigheden en karakters met iedereen. 

Het eerste optreden is voor de jeugd, al mag jong en oud uiteraard meedoen! Deze zal plaatsvinden op het schoolplein van het Caland Lyceum op vrijdag 17 september tijdens de grote pauze. Voor de eerste editie pakken we meteen groots uit met als gast DJ niemand minder dan “it’s ya girl”: DJ MIMI. MIMI rocked elk publiek en brengt altijd de juiste vibes met haar energie en skills van Dubai tot Atlanta USA, en nu dus in Amsterdam Nieuw-West. We maken snel het volgende Pleinfest optreden bekend via onze social media!

 

Special guest:                  DJ MIMI

Datum:                                17-09-2021

Tijd:                                      12:15 - 12:40

Locatie:                               Caland Lyceum (schoolplein)

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.