Ouderavond 'Loslaten en verbinden' met Steven Pont


Ouderavond 'Loslaten en verbinden' met Steven Pont

15/10/2018

Hoe blijf je in contact met je puber?

Op donderdag 8 november is er een ouderavond op het Calandlyceum, georganiseerd door de Ouderraad, met Steven Pont. Het thema is 'loslaten en verbinden'. Steven Pont gaat met ouders in gesprek over de paradox hoe je je puberkind kunt loslaten en tegelijkertijd de relatie kunt verstevigen.

Vragen van u als ouder vormen het startpunt om iets te vertellen over het puber brein en de 5 dingen die je aan je relatie met je puberkind kunt toevoegen.

Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en bekend door zijn boek "Mensenkinderen" en zijn columns in het AD en het Parool en zijn optredens in RTL Koffietijd. Klik hier voor meer informatie over Steven Pont.

Tijdens deze thema avond gaan we in gesprek over vragen waar u als ouder bij de opvoeding van een puberkind tegen aan loopt. Deze vragen kunt u van te voren formuleren en indienen via onderstaand formulier. Steven Pont maakt een keuze tussen uit uw vragen en gebruikt deze als rode draad voor het gesprek met u.

Het programma is van 19.00 uur tot uiterlijk 20.30.

Meldt u zich snel aan? Vol = vol.

Aanmelden kan via dit formulier

 

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.