Opening Tijdcapsule

Opening Tijdcapsule "Leef je droom!"

21/03/2019

Zeven jaar geleden werd het Calandlyceum door acteur Nasrdin Dchar geopend als een Cultuurprofielschool. In dat kader schreven alle leerlingen en docenten van het Calandlyceum een brief aan zichzelf over hun passies en dromen.

Deze brieven gingen in de Tijdcapsule “Leef je droom!” met de bedoeling deze capsule over 7 jaar weer te openen. Acteur Nasrdin Dchar had net het Gouden Kalf gekregen voor zijn rol in de film Rabat; over dromen gesproken. Vandaag werd de capsule geopend door oud leerlinge Iris Toorenburg. De komende week zullen alle brieven verzonden worden, ook aan Nasrdin Dchar!

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.