Op weg naar de Filipijnen

03/12/2019

In de zomer van 2020 gaat een groep van ongeveer 15 leerlingen van het Calandlyceum op reis naar de Filipijnen. Zij gaan hier verschillende ontwikkelingsprojecten bezoeken en een royale donatie achterlaten. Daarnaast slaapt iedereen individueel een week bij een familie thuis om te ondervinden hoe het leven in de Filipijnen écht kan zijn. De reis heeft dus twee doelen: het financieel steunen van lokale bevolking (bijvoorbeeld om de school draaiend te kunnen houden) en blootstelling aan de rauwe werkelijkheid van armoede. Het geld voor dit project moeten zij zelf ophalen, ze hebben dus jouw hulp nodig!

Leerlingen van het Calandlyceum gaan onder begeleiding van docenten (twee)jaarlijks naar de Fillipijnen om een helpende hand te bieden én er natuurlijk wat van te leren.

In 2018 ging een groep leerlingen ze voor; wilt u een leuk filmpje kijken van deze groep? klik dan HIER

Wilt u meer lezen over het project van 2019 kunt u hier meer lezen over de inzamelingsactie, of natuurlijk meteen doneren.

© 2020 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.