Masterclassen Technasium

07/01/2019

In januari en februari zijn er twee series met Masterclasses voor groep 8 leerlingen die geinteresseerd zijn in het Technasium.

De Masterclass is een workshop van drie halve dagen die doordeweeks, tijdens schooltijden, wordt gegeven op het Calandlyceum. De leerlingen krijgen een opdracht en voeren deze in een team van vier leerlingen uit. Zij maken tijdens de workshop gebruik van apparatuur en gereedschappen in de werkplaats. Leerlingen die interesse hebben kunnen op de basisschool vrij vragen voor de desbetreffende dagen.

Inschrijving voor deze dagen is noodzakelijk. Er is ruimte voor 16 leerlingen per masterclass dus geef je snel op want vol=vol!

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.