Loting & Matching

02/04/2020

De eerste ronde zit erop. Ruim 250 enthousiaste achtste groepers zullen het komend jaar bij ons starten. Ben je bij ons geplaatst: van harte gefeliciteerd! Je krijgt van ons snel nader bericht.

Ben je niet bij ons geplaatst en heb je spijt? Dan hebben we goed nieuws: we hebben nog plaats!

Je kunt nog kiezen uit:

In de procedure hieronder kan je zien hoe je je aan kunt melden.

Aanmelden in de tweede ronde

Mocht jij uitgeloot zijn voor jouw school van voorkeur en het niet eens zijn met je plaatsing dan kan je meedoen aan de tweede ronde. Je ouders melden je af door een e-mail met het ELK-leerlingnummer, naam en telefoonnummer te sturen naar servicedesk.ouders@elkadam.nl. Zij nemen dan telefonisch contact met je ouders op. Daarna krijg je een nieuw aanmeldingsformulier.

Van vrijdag 3 april tot en met dinsdag 7 april 2020 kan je je dan bij ons aanmelden. Dit doe je door een E-mail te sturen naar: aanmeldingen@calandlyceum.nl. Wij nemen dan direct contact met je op.

Op 9 april om 15.30 is al de uitslag van deze tweede ronde.

© 2020 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.