JINC “Baas van Morgen” 2022

03/06/2022

JINC “Baas van Morgen” Donderdag 2 juni

Vandaag was het weer zover, elf leerlingen van onze school waren de CEO (baas) van een bedrijf.

Bij ABN AMRO, bij Continu, bij Pathé, bij OCI, bij Pantar, bij Cushman &Wakefield, bij Ayden, bij Port of Amsterdam, bij BDO, bij Allen & Overy, bij BNP Paribas en bij Squla/WRTS was een leerling van het Caland vandaag de baas.

Ze werden op de bedrijven, warm welkom geheten, kregen een rondleiding en een lunch. Natuurlijk moesten ze ook iets doen, elke “baas” kreeg een dilemma voorgelegd waarmee hij/zij met een team van het bedrijf aan de slag ging.

Na het middaguur kwamen alle “bazen voor een morgen” samen met de CEO (baas) van het bedrijf bij elkaar op een conferentie. Deze conferentie vond plaats in de splinternieuwe vestiging van het Nieuwe de la Mar theater in West. Na een bijzondere dag ging iedereen weer uiteen.

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.