Collega Co Stroomberg overleden

11/10/2019

Via dit bericht willen wij u het verdrietige nieuws laten weten dat onze zeer gewaardeerde collega Co Stroomberg 8 oktober op 57 jarige leeftijd is overleden. Co Stroomberg was vele jaren docent Economie en M&O bij ons op school.

We zullen in Co een goede collega missen, een eerlijke Amsterdammer met een groot hart voor leerlingen en liefde voor de school. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Monique, zijn twee zoons Tim en Jesse en ook andere familie en bevriende collega’s die dicht bij hem stonden.

In de stilteruimte van het Calandlyceum is een plek ingericht waar (oud)leerlingen en (oud) collega's Co kunnen herdenken. Er ligt hier ook een boek, waarin jullie herinneringen aan Co Stroomberg kunnen opschrijven. Dit boek zullen we later aanbieden aan zijn vrouw Monique en de kinderen.

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.