Calandloop in teken van Filipijnen Exposure Project

10/04/2018

De Calandloop en Van Gilsloop staan voor het Calandlyceum dit jaar in teken van Filipijnen Exposure Project. De opbrengst wordt gebruikt om kinderen op de Filipijnen naar school te kunnen sturen.

Hiervoor wordt een inzameling gehouden op school. Als we 20 april 500 euro ophalen dan zal onze directeur in een bananenpak, samen met onze conciërge in een Donald Duck pak, aan de start verschijnen.Dat willen we natuurlijk zien, dus geef allemaal een gul; samen staan we sterk!
De kinderen van het FEP project zullen jullie komende week benaderen voor een donatie.

De Calandloop en Van Gilsloop worden volgende week vrijdag, 20 april, gehouden. De Calandloop, verplicht voor alle eersteklassers, start om 11.45 uur, de Van Gilsloop - bestemd voor tweedeklassers en bovenbouwers die vrijwillig willen lopen - start om 12.45 uur.

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.