Baas van morgen

12/02/2018

Op donderdag 25 januari mochten een aantal leerlingen uit 2,3 en  4 VMBO voor een dag baas zijn van een groot bedrijf. Het was weer een groot succes en de leerlingen hebben in hun netwerk een baas van een groot bedrijf kunnen toevoegen.

Ouissan Ben Salah (jINC.); “Ik vond het speciaal om een dag het leven van een baas te leven! Zeker een ervaring om nooit te vergeten”

Laila Ekinci was bij van Lanschot Kempen; Het bezoek aan van Lanschot vond ik een gezellige en interessante dag, ook vond ik het heel leerzaam

Imen el Messaoudi (Etos); het was een bijzondere ervaring. Ik wist niet dat dat een bedrijf zo in elkaar zat. Ik heb veel geleerd en heb meer ervaring opgedaan. Ik ben blij dat ik mee heb mogen doen. Het was een top dag.

Laila Tounsi (Hilton); “Ik heb een geweldige tijd gehad bij het Hilton. Het was echt een speciale ervaring en ik ben erg blij dat ik er deel van kon uitmaken”

Amine Ait Al Haj (Korn Ferry, HayGroep);” Ik vond het een leuke en leerzame dag en ik hoop dat ik dit volgend jaar ook kan doen”

Soulaïman Hammaoui (GVB Amsterdam); “Ik vond het een leuke ervaring en de Noord-Zuid lijn een mooie grote uitbreiding van het metro net”

Sonny Meijers (Port of Amsterdam)  ;”Hartstikke leuk om te doen was erg gezellig en leerzaam”

Angelique Bank (Van Gogh Museum) : “Het was een leuke, kunstzinnige en intressante dag

Ilham chabali (KPMG); “Ik vond het een leuke bijzondere dag om te mogen ervaren”

Voor een foto & film impressie kijk in het album

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.