Auschwitz reis 2020

10/10/2019

Aanmelden is vanaf nu mogelijk

In vervolg op de succesvolle reis van vorig jaar gaat er begin 2020 weer een groep leerlingen naar Auschwitz. Vorig jaar bezochten 50 leerlingen uit een groot aantal klassen het voormalige concentratie- en vernietingskamp. De reis was een groot succes. Daarom vertrekt na de kerstvakantie op 26 januari 2020 de vierde groep kinderen met de bus naar Polen.

Je kunt je hiervoor opgeven door een klinkende motivatie te schrijven! Want mee gaan kan niet zo maar.

De inschrijving loopt tot 1 dec 2019. Daarna wordt bepaald wie mee kan en krijg je bericht.

De reis is bedoeld voor alle 2e klassers, 3e  klassers van HAVO en VWO. Alle bovenbouw leerlingen  (dus 3+4 VMBO, 4+5 HAVO en 4+5+6 VWO) Leerlingen  die Geschiedenis of Maatschappijwetenschappen in hun profiel hebben krijgen voorrang op de lijst.

Kijk voor alle voorwaarden in de WIE-WAT-WAAR en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

Heb je nog vragen? Stel ze aan meester De Beer of meester Heumakers.

Wil je nog eens rustig nalezen wat de ervaringen waren van de leerlingen in 2017 en 2018? Kijk dan op onze Auschwitz pagina en lees dan het verslag op de website en klik door naar het indrukwekkende fotoalbums.

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.