Auschwitz reis 2019

15/10/2018

Aanmelden is vanaf nu mogelijk

In vervolg op de succesvolle reis van vorig jaar gaat er begin 2019 weer een groep leerlingen naar Auschwitz. Vorig jaar bezochten 50 leerlingen uit een groot aantal klassen het voormalige concentratie- en vernietingskamp. De reis was wederom een groot succes. Daarom vertrekt na de kerstvakantie op 7 januari 2019 de derde groep kinderen met de bus naar Polen.

Je kunt je hiervoor opgeven door een klinkende motivatie te schrijven! Want mee gaan kan niet zo maar.

Kijk voor de voorwaarden in de WIE-WAT-WAAR en vul vervolgens het inschrijfformulier in. Inschrijven kan tot en met 21 november a.s.

Heb je nog vragen? Stel ze aan meester De Beer of meester Heumakers.

Inschrijven:

Wil je nog eens rustig nalezen wat de ervaringen waren van de leerlingen in 2017 en 2018? Kijk dan op onze Auschwitz pagina en lees dan het verslag op de website en klik door naar het indrukwekkende fotoalbums.

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.