Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

17 sep lees meer

Weg met Biologie naar IJmuiden

Biologie is een prachtig vak, maar niet alles kunnen we in het biologielokaal laten zien (of laten voelen, ruiken, proeven,...) Daarom organiseren je biologiedocenten al jarenlang mooie excursies de natuur in. Op zaterdag 22 september gaan we zeedieren vangen in IJmuiden. Geef je snel op!

17 sep lees meer

Debatteam Calandlyceum in finale Unicef Kinderrechten toernooi

Het Debatteam van het Calandlyceum heeft mee gedaan aan de finale van het Unicef Kinderrechten toernooi in de Ridderzaal in Den Haag. Ze hebben weliswaar niet gewonnen maar een pittige en onvergetelijke dag gehad. Niet in de laatste plaats door de aandacht van de landelijke politici voor de leerlingen. Dit belooft wat voor dit geweldige team. 

10 sep lees meer

Basketball Academy Amsterdam organiseert coach-clinic

Op zondag 23 september 2018 organiseert Basketball Academy Amsterdam een clinic voor coaches. Dragan Lukovski en Josep Maria Margall zullen dan in Sportcentrum Caland in Amsterdam hun kennis delen. De clinic is bedoeld voor trainers en coaches. Voor deze clinic krijgen deelnemers met een coachlicentie 4 punten voor een BT3/A licentie en 5 punten voor een BT4/B/C licentie

7 sep lees meer

Calandlyceum eerste Amsterdamse school met binnen watertappunten

Vanmorgen werden de eerste twee binnen-watertappunten op een middelbare school in Amsterdam feestelijk in gebruik genomen. Eric Bobeldijk, dagelijks bestuur vanuit Nieuw West, en Constance Steenkamp, penhouder Convenant Amsterdam clean water, onthulden met directeur Jan-Mattijs Heinemeijer de waterpunten. Een grote groep leerlingen nam de waterpunten enthousiast in ontvangst en mocht daarna mee doen aan een heus waterconcert.

27 jun lees meer

Laatste school activiteiten

Ook dit jaar heb jij boeken van school gekregen die je weer moet inleveren. Dit jaar is dat op maandag 16 juli 2018. Zet dit alvast in je agenda!
Voor het totaaloverzicht van alle activiteiten van de laatste schoolweken... klik verder

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.