Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

9 sep lees meer

Weg met biologie naar het strand

Weg met Biologie op 14 september.

Ook dit schooljaar kun je weer lekker de natuur verkennen met Weg met Biologie. De eerste excursie is al op zaterdag 14 september. We gaan naar het strand! Daar gaan we op zoek naar zeedieren. Geef je snel op!

12 jun lees meer

Fietsen is leuk en gezond!

In samenwerking met fietsorganisatie BYCS krijgen leerlingen van het Calandlyceum, die nu niet of nauwelijks fietsen, gebruik maken van gratis fietsen. Doel is natuurlijk om de leerlingen bewust te maken van hoe prettig en makkelijk, en natuurlijk gezond, fietsen is!

3 jun lees meer

WK FUTSAL 2020 selectiewedstrijden

Wij gaan in 2020 naar het WK FUTSAL in Lyon en willen daar een meiden én jongensteam voor samenstellen. Vind je het leuk om mee te doen en zit je in de 3e klas of hoger, geef je dan op voor de selectiewedstrijden.

28 mei lees meer

OV staking 28 mei 2019

Als gevolg van de OV staking kan het zijn dat kinderen niet op school kunnen komen omdat de fietsafstand te groot is of omdat men niet door ouders gehaald en gebracht kunnen worden. Kinderen kunnen in dit soort gevallen afgemeld worden voor de lessen via verzuim@calandlyceum.nl met de reden erbij. Ga ons vooral NIET BELLEN! Alvast dank

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.