Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

16 mrt lees meer

Toetsrooster is bekend

Het rooster voor de toetsweek van 26 maart tm 6 april is bekend. Het wordt momenteel ingevoerd en is na het weekeinde te zien in Zermelo. Lees verder voor alle roosters.

14 mrt lees meer

Wil jij misschien een paar axolotls?

De axolotls die bij de biologielessen zijn opgekweekt door 3H leerlingen zijn volwassen en zoeken een leuk nieuw baasje. Vind jij het leuk om deze zeldzame Mexicaanse salamander thuis in een aquarium te houden, dan is dit je kans. 

 

 

12 feb lees meer

Weg met Biologie naar Texel

Op zaterdag 17 februari trekt Weg met Biologie er weer op uit. Dit keer gaan we helemaal naar het eiland Texel. We al vroeg op weg. Eerst met de trein en dan met de boot. Eenmaal op het eiland splitst de groep zich in een fietsploeg en een busploeg. Je mag dus kiezen!

12 feb lees meer

OEDIPUS theaterproject

Tijdens de PAL week zullen alle leerlingen uit 4vwo, samen met Toneelgroep Amsterdam een eigen theatrale presentatie maken, gebaseerd op het Griekse toneelstuk Oedipus. Vrijdag 23 februari kunnen ouders en belangstellenden één van de presentaties bijwonen. Geef je snel op want vol=vol

12 feb lees meer

Baas van morgen

Eind januari mochten een aantal leerlingen uit 2,3 en  4 VMBO voor een dag baas zijn van een groot bedrijf. Het was weer een groot succes en de leerlingen hebben in hun netwerk een baas van een groot bedrijf kunnen toevoegen.

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.