Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

12 feb lees meer

Weg met Biologie naar Texel

Op zaterdag 17 februari trekt Weg met Biologie er weer op uit. Dit keer gaan we helemaal naar het eiland Texel. We al vroeg op weg. Eerst met de trein en dan met de boot. Eenmaal op het eiland splitst de groep zich in een fietsploeg en een busploeg. Je mag dus kiezen!

12 feb lees meer

OEDIPUS theaterproject

Tijdens de PAL week zullen alle leerlingen uit 4vwo, samen met Toneelgroep Amsterdam een eigen theatrale presentatie maken, gebaseerd op het Griekse toneelstuk Oedipus. Vrijdag 23 februari kunnen ouders en belangstellenden één van de presentaties bijwonen. Geef je snel op want vol=vol

12 feb lees meer

Baas van morgen

Eind januari mochten een aantal leerlingen uit 2,3 en  4 VMBO voor een dag baas zijn van een groot bedrijf. Het was weer een groot succes en de leerlingen hebben in hun netwerk een baas van een groot bedrijf kunnen toevoegen.

10 feb lees meer

Auschwitz reis

De afgelopen week hebben leerlingen van het Calandlyceum een bezoek gebracht aan vernietigingskamp Auschwitz in Polen. Het was wederom een indrukwekkende reis. Er waren 50 leerlingen mee uit alle leerjaren en van vmbo tot vwo. Wilt u op 14 maart de presentaties bijwonen van leraren en leerlingen over deze reis? Geef je dan snel op

1 feb lees meer

Thema avond Duurzaamheid & Gezondheid in Nieuw West

Op 12 februari van 19.00-21.00 uur is er op het Calandlyceum een thema-avond met twee leuke onderwerpen. We willen in gesprek gaan over Gezonde voeding voor kinderen en Duurzaamheid en energie in Nieuw West.

Buurtbewoners, belangstellenden, ouders en kinderen van het Calandlyceum zijn van harte welkom; schrijf je in via de website!
 

 

26 jan lees meer

Eerste Open Dag een succes!

Wil je ook komen? Dinsdag 30 januari is je kans!

De eerste Open Avond was een groot succes. Veel belangstelling voor alle proeflesjes, het technasium (dat nu ook gecombineerd kan worden met het gymnasium en havo/vwo) en natuurlijk de Kunstklas en Sportklas. Voor deze laatste kan je je nog inschrijven voor een masterclass op 14 februari. 

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.