Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

7 jan lees meer

Programma Open Dag 12 januari 2019

Aanstaande zaterdag, 12 januari, is er van 10-12.00 een speciaal programma voor leerlingen met een VWO advies die interesse hebben in onze VWO opleidingen. Het Technasium én het Gymnasium Universale hebben een speciale ochtend georganiseerd.

Let op! de inschrijving sluit donderdag 10 januari om 12.00 uur.

7 dec lees meer

Volgende week Technasium Parade

Volgende week woensdagavond, 12 december, is de volgende Technasium Parade!

Kom vooral kijken naar de presentaties van leerlingen en opdrachtgevers. Het is de eerste Parade die helemaal door leerlingen is georganiseerd.
Iedereen  is van harte welkom vanaf 19.00 uur!

22 nov lees meer

Filipijnen Exposure project gaat weer van start

In 2020 mee naar de Filipijnen???

Iedere 2 jaar wordt op het Calandlyceum een Filipijnen Exposure Project opgestart.

Het doel is om fondsen te werven voor een educatieve reis naar de Filipijnen. Met een groep leerlingen gaan we daar kennis maken met de cultuur van een derde wereldland en proberen we een bijdrage te leveren aan lokale projecten en weeshuizen. Lees hier meer...

 

15 okt lees meer

Auschwitz reis 2019

Aanmelden is vanaf nu mogelijk

In 2017 ging de eerste groep leerlingen naar Auschwitz; 39 leerlingen kwamen helemaal onder de indruk terug uit dit voormalige concentratie- en vernietingskamp. In 2018 groeide de groep naar 50 leerlingen en was wederom een indrukwekkende ervaring.

Daarom vertrekt na de kerstvakantie, in januari 2019, wederom een bus vol met leerlingen naar Polen.

 

11 okt lees meer

Weg met Biologie naar de Waterleidingduinen

Biologie is een prachtig vak, maar niet alles kunnen we in het biologielokaal laten zien (of laten voelen, ruiken, proeven,...) Daarom organiseren je biologiedocenten al jarenlang mooie excursies de natuur in. Op donderdag 1 november gaan we met bus 80 naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. We gaan kijken naar de damherten. Misschien zien we ook nog een vos van dichtbij!  Geef je snel op!

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.