Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

5 jul

POP UP restaurant T&T leerlingen groot succes

Vanavond ontvingen de leerlingen van klas 1B5 een mooie groep gasten hun POP-UP restaurant voor 1 dag. Een bijzonder leerzaam project van het vak Techniek & Toepassing onder begeleiding van oud Technasium-leerling David Siha. De opbrengst van deze avond, 400 euro, is gedoneerd aan KIKA.

LEES MEER

13 jun

Farah May wint finale van de Nederlandse Biologie Olympiade

Farah May (17) van het Calandlyceum te Amsterdam behaalde de hoogste score na een spannende en intensieve finaleweek bij Wageningen University. Zij zal samen met Thomas van Loon (18), Demian Brantjes (17) en Jochem Kistemaker (16) Nederland vertegenwoordigen op de Internationale Biologie Olympiade die in juli in de Verenigde Arabische Emiraten wordt gehouden.

LEES MEER

5 mei

Expositie 4T beeldend

Maandag 8 mei van 16.30 tot 18.30 en dinsdag 8 mei van 10.30 tot 14.30 uur exposeren de 4T leerlingen, die het vak Beeldend in hun vakkenpakket hebben, hun eindexamenwerk in de patio. 

LEES MEER

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.