Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

18 nov lees meer

Winnaars gehuldigd!

Zesde editie ScienceMakers Awards dit jaar volledig online

Vandaag start ScienceMakers een online campagne om de ruim 120 jongeren die afgelopen jaar een prestatie hebben geleverd op het gebied van wetenschap, technologie en maken een extra blijk van waardering te geven. 

22 okt lees meer

Informatie over het Corona virus

Op deze pagina houden wij u per dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klikt u vooral door voor de laatste informatie.

De verspreiding van het coronavirus roept bij alle betrokkenen rondom onze scholen vragen op. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig met passende maatregelen komen. Wij zullen altijd de richtlijnen van het RIVM volgen. (Deze richtlijnen worden met grote regelmaat aangepast aan actuele ontwikkelingen.)

De VO Raad heeft ook een doorlopend bericht waar alle updates in het VO onderwijs wordt bijgehouden. 

28 mei lees meer

Calandlyceum wint de Technasium Top Award (TTA)

Het Calandlyceum team, bestaande uit Farah, Taeke, Sacha en Daniel uit 3Vz, heeft vanmiddag de landelijke TTA Impactprijs 2020 gewonnen! De Technasium Top Award (TTA) is een wedstrijd voor 3e klassers van technasiumscholen.

25 mei lees meer

Mooie dingen die leerlingen maken in lockdown

Dit prachtige essay is geschreven door Maisam Lazam uit 3T5 . Het was een opdracht schrijfvaardigheid Engels met de titel 'creative writing'. De inhoud was verder geheel vrij. Een mooi voorbeeld waartoe leerlingen in staat zijn in coronatijd. 

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.