Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

23 jun

Technasiumparade

De technasiumparade was een groot succes! Er was een grote opkomst van familieleden en vrienden om naar alle presentaties van de technasiumleerlingen te kijken.

LEES MEER

21 jun

Drama als examenvak

Vanaf schooljaar 2022-2023 is het zover: drama wordt een examenvak! Dat betekent dat je in 3T en 4T, en in 4H en 5H, drama kunt volgen. Je krijgt dan elke week 4 uur les. 

LEES MEER

20 mei

Werving ouder voor de oudergeleiding van de DMR

De Medezeggenschapsraad is op zoek naar een nieuw enthousiast lid. Er is op dit moment een vacature voor één nieuw ouderlid. De medezeggenschapsraad bij het Calandlyceum bestaat uit 2 ouders, 2 leerlingen en 4 personeelsleden.

LEES MEER

4 apr

Een school regelen voor leerlingen uit Oekraïne

Wil een kind uit de Oekraïne van 12 jaar of ouder graag in Amsterdam naar school? Dan kan deze leerling terecht bij de Internationale Schakelklassen van het Montessori Lyceum Oostpoort in Amsterdam Oost, óf van het Mundus College in Amsterdam West. Beide scholen doen hun best om zo snel mogelijk onderwijs voor de leerlingen uit Oekraïne te organiseren.

LEES MEER

31 mrt

Geslaagde editie Calandloop

Afgelopen vrijdag 25 maart was de jaarlijkse Calandloop en het was een geweldige dag! Het zonnetje scheen, er zijn persoonlijke records verbroken en het plezier spatte er vanaf! Dit was het eerste jaar dat er ook ouders en buurtbewoners meeliepen. Een geslaagde editie dus!

LEES MEER

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.