Nieuws

Regelmatig zijn er nieuwswaardige zaken die we in deze rubriek beschrijven. 
Voor evenementen, foto's en leuke nieuwtjes verwijzen wij naar onze Facebookpagina en Instagram account.

21 mrt lees meer

Kwetsende opmerking docent leidt tot onrust

In deze moeilijke periode met corona geven we ook op het Calandlyceum online les. Vorige week heeft zich tijdens het online les geven een incident voorgedaan. Een docent heeft na afloop van een digitale les -terwijl zijn microfoon nog aan stond- een uitspraak gedaan die niet toelaatbaar is en niet past bij hoe het Calandlyceum in de samenleving staat.

 

9 mrt lees meer

Informatie over het Corona virus

Op deze pagina houden wij u per dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klikt u vooral door voor de laatste informatie.

De verspreiding van het coronavirus roept bij alle betrokkenen rondom onze scholen vragen op. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig met passende maatregelen komen. Wij zullen altijd de richtlijnen van het RIVM volgen. (Deze richtlijnen worden met grote regelmaat aangepast aan actuele ontwikkelingen.)

De VO Raad heeft ook een doorlopend bericht waar alle updates in het VO onderwijs wordt bijgehouden. 

5 feb lees meer

Sneeuwvrij

Op dit moment, vrijdagmiddag 15.00 uur, weten we nog niet hoe het weer maandag zal zijn. Mogelijk ligt er een beetje sneeuw, of de sneeuw blijkt nog te komen in een snijdende wind met gevoelstemperaturen ver onder het vriespunt, zoals sommige weersverwachtingen aangeven. Mogelijk valt het mee, mogelijk valt het tegen.

Om te voorkomen dat we maandag gehinderd worden door verkeersproblemen veroorzaakt door extreme weersomstandigheden, hebben we vandaag besloten dat we maandag geen leerlingen naar school te laten komen. Maandag zijn alle lessen op afstand, ook voor de examenleerlingen en de 'schoolwerkers'. 

18 nov lees meer

Winnaars gehuldigd!

Zesde editie ScienceMakers Awards dit jaar volledig online

Vandaag start ScienceMakers een online campagne om de ruim 120 jongeren die afgelopen jaar een prestatie hebben geleverd op het gebied van wetenschap, technologie en maken een extra blijk van waardering te geven. 

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.