Overstappen naar het Calandlyceum

Zit je al op een school in het voortgezet onderwijs en denk je er over na om over te stappen naar een andere school? Neem dan gerust contact op met de afdeling administratie van het Calandlyceum. Wij hebben een vmbo-t, havo en vwo opleiding met de keuze voor een technasium opleiding (havo-vwo), een sport of kunstprofiel.

Waarom zou je overstappen?

We kunnen ons voorstellen dat je je misschien niet thuis voelt op de school waar je nu zit. Of dat je moet afstromen en jouw school dat niveau niet aanbiedt. Wil je kijken of het Calandlyceum wat voor jou is? Mail ons gerust voor een afspraak voor een rondleiding met je ouders. Wij nemen dan contact met je op over je situatie, of overstap mogelijk is én maken dan een afspraak.

Sportacademie en topsport

Een belangrijke reden om over te willen stappen naar het Calandlyceum kunnen jouw sportambities zijn. Ben jij een fanatieke (top)sporter en loop je vast met de verdeling van je schooluren én je trainingsuren? Dan is onze sportacademie misschien iets voor jou. Wil je meer informatie over de mogelijkheden om in te stromen in een (top)sportklas? Mail dan snel met onze (top)sportcoördinatoren en dan nemen zij contact met je op voor een afspraak.

Weet je het zeker dat je wil overstappen?

Dan kan de decaan of zorgcoördinator van je huidige school contact opnemen met onze decaan. Vervolgens bekijkt de teamleider of het mogelijk is dat je bij ons komt en neemt daarover contact op met jou en je ouders.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de betreffende decaan:

Instroomprocedure onderbouw 2022 - 2023 Aanmeldformulier onderbouw 2022 - 2023
Instroomprocedure bovenbouw 2022 - 2023 Aanmeldformulier bovenbouw 2022 - 2023

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.