Open dagen voor groep acht

Zit je in groep acht, dan kun je in januari en februari scholen in het voortgezet onderwijs bezoeken. Zo kom je er achter waar je je graag naartoe wilt en waar jij jezelf wel in de brugklas ziet .

Alle Open dagen zijn inmiddels voorbij.

Voor belangstellenden is er nog een informatieve rondleiding door het Calandlyceum op vrijdag 28 februari van 15.00-16.00 uur. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u een mailtje sturen aan Elly Groen. Als u zich om 15.00 uur bij de receptie  meldt kunt u mee met de rondleiding.

Wat kan je verwachten?

De school is open voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers. Probeer met de fiets of met het openbaar vervoer te komen want er is heel weinig parkeergelegenheid rondom de school (bovendien is het een blauwe zone van max 2 uur). En het zou heel vervelend zijn als je naar huis gaat met een parkeerbon.

Wat kan je verwachten? Allereerst natuurlijk een warme ontvangst bij onze hoofdingang. In de aula staan allerlei tafels met informatie over de school en is een terras met koffie, thee en wat fris.

Er zijn ieder kwartier korte lezingen over Dalton onderwijs en wat dat betekent voor jou als brugklasleerling. Daarbij ben je van harte welkom.

Daarna kan je op verkenningstocht door onze school. Je krijgt van ons een mooi boekje met alles wat er te doen is, wanneer er waar lesjes zijn en waar je allemaal informatie kunt krijgen. Overal zijn docenten en leerlingen aanwezig die je graag vertellen wat je allemaal kunt doen op onze school.

Je kunt alle afdelingen bezoeken en vragen stellen aan de aanwezige leraren en leerlingen. Iedere afdeling waar je komt heeft iets leuks georganiseerd waar je naar kunt kijken of aan mee kunt doen.

Bij vertrek krijg je uiteraard de mooie informatiegids mee die je thuis nog eens kan nalezen. Daar staat alles in over onze school, de aanmeldingsprocedure en wat je moet doen om bij ons op school te komen.

Je hoeft je niet aan te melden voor een open dag; je bent van harte welkom, wij staan voor je klaar!

Weet je na de open dag dat het Calandlyceum iets voor jou is? Dan kun je je bij ons aanmelden

© 2020 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.