Open dagen voor groep acht

Zit je in groep acht, dan kun je in januari en februari scholen in het voortgezet onderwijs bezoeken. Zo kom je erachter waar je je graag naartoe wilt en waar jij jezelf wel in de brugklas ziet .

Wij organiseren Open Dagen voor leerlingen met vmbo-t, havo en vwo advies op donderdagavond 17 januari en maandagavond 21 januari 2019. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur.

Op zaterdagochtend 12 januari 2019 is er, speciaal voor leerlingen met een VWO advies die geinteresseerd zijn in Technasium en/of Gymnasium Universale, een extra open ochtend met een apart programma. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je je van te voren aanmeldt. Ouders en leerlingen die geinteresseerd zijn in de Open dag op zaterdag 12 januari kunnen zich hier inschrijven.

De masterclasses voor de Kunstklas en de Sportklas zijn na de Open Dagen op 6 februari 2019 van 14.00-16.00 uur.
Je kan je tijdens de Open Dagen inschrijven of via deze formulieren:

Wat kan je verwachten?

De school is de hele avond open voor leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur! Probeer met de fiets of met het openbaar vervoer te komen want er is heel weinig parkeergelegenheid rondom de school. En het zou natuurlijk vervelend zijn als je naar huis gaat met een parkeerbon.

Wat kan je verwachten? Allereerst natuurlijk een warme ontvangst bij onze hoofdingang. In de aula staan allerlei kraampjes met informatie over de school en is een terras met koffie, thee en wat fris.

Er zijn ieder kwartier korte lezingen over Dalton onderwijs en wat dat betekent voor jou als brugklasleerling. Daarbij ben je van harte welkom.

Daarna kan je op verkenningstocht door onze school. Je krijgt van ons een mooie route met alles wat er te doen is, wanneer er waar lesjes zijn en waar je allemaal informatie kunt krijgen. Overal zijn docenten en leerlingen aanwezig die je graag vertellen wat je allemaal kunt doen op onze school. J

Je kunt alle afdelingen bezoeken en vragen stellen aan de aanwezige leraren en leerlingen. Iedere afdeling waar je komt heeft iets leuks georganiseerd waar je naar kunt kijken of aan mee kunt doen.

Bij vertrek krijg je uiteraard de mooie informatiegids mee die je thuis nog eens kan nalezen. Daar staat alles in over onze school, de aanmeldingsprocedure en wat je moet doen om bij ons op school te komen.

Je hoeft je niet aan te melden voor een open dag; je bent van harte welkom, wij staan voor je klaar!

Weet je na de open dag dat het Calandlyceum iets voor jou is? Dan kun je je bij ons aanmelden

© 2018 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.