Open dagen voor groep acht

Zit je in groep acht, dan kun je in januari en februari scholen in het voortgezet onderwijs bezoeken. Zo kom je er achter waar je je graag naartoe wilt en waar jij jezelf wel in de brugklas ziet .

Wij organiseren Open Dagen voor leerlingen met vmbo-t, havo en vwo advies op zaterdag 25 januari 2020 en donderdagavond 30 januari 2020. Op zaterdag is iedereen welkom van 10.00-13.00 en op donderdagavond van 19.00-21.00 uur.

Voor leerlingen van groep 7 en 8, die interesse hebben in ons Technasium en Gymnasium Universale, is er een speciale Open Dag op zaterdag 11 januari 2020. Leerlingen met een VWO advies zijn in de ochtend welkom tussen 10.00-12.00 uur. In de middag van 13.00-15.00 uur kunnen leerlingen met een HAVO of HAVO-VWO advies mee doen aan de masterclass voor het technasium.
Deelname is op inschrijving aangezien alle leerlingen workshops gaan volgen. De ouders krijgen in die tijd voorlichting over school. Je kunt je via DIT FORMULIER inschrijven!

De masterclasses voor de Kunstklas en de Sportklas zijn na de Open Dagen op 12 februari 2019 van 14.00-16.00 uur.Je kan je tijdens de Open Dagen inschrijven of via deze formulieren:

Wat kan je verwachten?

De school is open voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers. Probeer met de fiets of met het openbaar vervoer te komen want er is heel weinig parkeergelegenheid rondom de school (bovendien is het een blauwe zone van max 2 uur). En het zou natuurlijk vervelend zijn als je naar huis gaat met een parkeerbon.

Wat kan je verwachten? Allereerst natuurlijk een warme ontvangst bij onze hoofdingang. In de aula staan allerlei kraampjes met informatie over de school en is een terras met koffie, thee en wat fris.

Er zijn ieder kwartier korte lezingen over Dalton onderwijs en wat dat betekent voor jou als brugklasleerling. Daarbij ben je van harte welkom.

Daarna kan je op verkenningstocht door onze school. Je krijgt van ons een mooi boekje met alles wat er te doen is, wanneer er waar lesjes zijn en waar je allemaal informatie kunt krijgen. Overal zijn docenten en leerlingen aanwezig die je graag vertellen wat je allemaal kunt doen op onze school.

Je kunt alle afdelingen bezoeken en vragen stellen aan de aanwezige leraren en leerlingen. Iedere afdeling waar je komt heeft iets leuks georganiseerd waar je naar kunt kijken of aan mee kunt doen.

Bij vertrek krijg je uiteraard de mooie informatiegids mee die je thuis nog eens kan nalezen. Daar staat alles in over onze school, de aanmeldingsprocedure en wat je moet doen om bij ons op school te komen.

Je hoeft je niet aan te melden voor een open dag; je bent van harte welkom, wij staan voor je klaar!

Weet je na de open dag dat het Calandlyceum iets voor jou is? Dan kun je je bij ons aanmelden

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.