Webinar Sportonderwijs

Het Calandlyceum is een bijzonder sportieve school. Ons sportonderwijs heeft zijn sporen verdiend en naam gemaakt in Nederland. In deze online bijeenkomst vertellen we graag meer over ons sportconcept. Wat zijn de extra sportbanden, hoe kunnen wij passend onderwijs bieden aan topsporters in de dop en waaraan moet een leerling voldoen om in aanmerking te komen voor dit onderwijs? We geven u een kijkje in de wereld van topsportonderwijs: het is immers een compleet andere tak van sport.

Wist u dat er ook een uitgebreid informatiefilmpje online staat over ons Sportonderwijs? Deze kunt u hieronder bekijken.

Je ziet ook het filmpje van onze oud-leerlinge Kirsten van de Westeringh die vorig jaar bij ons eindexamen heeft gedaan en jou tips geeft bij het kiezen van een middelbare school.

Klik op onderstaande links om de webinars terug te kijken. Heeft u nog andere vragen, mail gerust naar communicatie@sovop.nl

Webinar 19 januari:

Wilt u dit webinar terugkijken? klik dan hier.

Webinar 28 januari:

Wilt u dit webinar terugkijken? Klik dan hier

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.