Real life in het Calandlyceum

Wil je het liefst gewoon de sfeer proeven en bij het Calandlyceum op bezoek komen?  

Open avond 2023
Voor 2023 hebben wij de Open Dagen weer gepland. Alle groep 7 en 8 leerlingen en hun ouders zijn welkom om de school te bezoeken op de onderstaande data en tijd. 
- Dinsdag 7 februari 2023 van 19.00 tot 21.00 uur
- Donderdag 9 maart 2023 van 19.00 tot 21.00 uur

Wil je op de hoogte gehouden worden schrijf je dan in voor de Open Dag naar keuze. Wij sturen je dan t.z.t. het programma, allerlei praktische informatie en een reminder. Zet 'm vooral in je agenda en hopelijk zien wij je dan!

Lesjesmiddag voor groep 7 & 8

Wij organiseren lesjesmiddagen voor groep 7 en 8 op het Calandlyceum. Bekijk hieronder het programma en schrijf je in!
- ‚Äč Woensdag 15 februari 2023 van 14.30 - 16.00 uur voor groep 8
-  Woensdag 22 februari 2023 van 14.30 - 16.00 uur voor groep 8 
- Woensdag 15 maart 2023 van 14.30 - 16.00 uur voor groep 8 
- Woensdag 12 april 2023 van 15.30 - 17.00 uur voor groep 7  

Aanmelden lesjesmiddag groep 7 & 8
Wil je je aanmelden voor een lesjesmiddag? KLIK HIER en vul het formulier in, je krijgt dan automatisch een bevestiging.
Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar de communicatie afdeling communicatie@sovop.nl.

Technasium lesje in de klas bij uw op school:
De technasiumleerlingen van het Calandlyceum Amsterdam komen graag langs om een leuke les wetenschap en techniek te geven om de leerlingen warm te maken voor Beta-onderwijs. Ze nemen een koffer met interessante materialen en leuke experimenten mee. De kinderen mogen ook zelf aan de slag met uitdagende opdrachten. De les duurt ongeveer een uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. De basisschoolleerlingen kunnen direct meedoen met een wedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn.  

Aanmelden technasium lesje:
Wilt u uw klas kennis laten maken met het technasium? Klik hier om u aan te melden voor een technasium / diskoffery lesje in uw klas. De begeleider van het Calandlyceum diskoffery-team neemt contact met u op om de gewenste data en dagdeel met u te bespreken. (Aanmelding alleen mogelijk door een groep 7 of 8 leerkracht van de basisschool).  

Webinars/digitale open dag 
De webinars  waren ook een succes. Heel veel leuke en interessante vragen van leerlingen en hun ouders over ons Daltononderwijs, de cultuurprofielschool en Technasium en sport.

Wil je ze terugkijken? Klik hier om de webinars te bekijken. 

Heb jij belangstelling voor onze school én dan specifiek voor deze richting? Stuur dan een mail aan onze afdeling communicatie.

            
Technasium                             Sport                                         Kunst

Ondertussen kan je hier op de website al heel veel bekijken en lezen. Vergeet niet op ons YouTube kanaal te kijken; daar staan heel veel leuke filmpjes van leerlingen over onze school. 

 

 

 

 

 

 


 

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.