Real life in het Calandlyceum

Wil je het liefst gewoon de sfeer proeven en bij het Calandlyceum op bezoek komen? Dan is een lesjes middag wat voor jou.
Vanaf 2 maart mogen wij (mits de lockdown niet wordt verlengd) weer lesjesmiddagen gaan organiseren.

Tot die tijd kan je hier op de website heel veel bekijken en lezen. Vergeet niet op ons YouTube kanaal te kijken; daar staan heel veel leuke filmpjes van leerlingen over onze school. Dan ben je alvast voorbereid.

Installeer je alvast de Open Dag APP?

Calandlyceum komt 15 februari live in de app. Super leuk om te installeren en alles te bekijken. En als je berichten aan zet krijg je automatisch een seintje als de lesjesmiddagen online staan. Dan kan je je als eerste inschrijven!

In je Apple (iOS) of Google play (Android) store staat de App klaar en daarna kan je scholen in Amsterdam toevoegen. Super simpel.

Inschrijven voor een kennismakingsmoment of lesjesmiddag?

Wij hebben (onder voorbehoud natuurlijk) lesjesmiddagen op thema én een kennismakingsdag op 13 maart georganiseerd voor groep 8 leerlingen. Helaas mogen jullie je ouders niet meenemen, maar we gaan het met elkaar heel gezellig maken! Mocht het zo zijn dat we toch weer geen leerlingen mogen ontvangen dan maken we er digitale lesjes van.

Via onderstaande knop kan je je inschrijven. Maak een keuze voor 1 moment! Want dan kunnen zoveel mogelijk kinderen naar onze school komen kijken. Klik aan wat je het liefste wilt, ga door naar maart dan zie je meteen op welke dag(en) er een mogelijkheid is. Klik de datum aan waarop je wil komen en de tijd. Daarna vul je je gegevens in en verzend je je aanmelding. Let wel op dat het emailadres precies klopt anders kunnen we je geen bevestiging sturen of je bereiken! We hebben er zin in, jij hopelijk ook.

AANMELDEN VOOR EEN BEZOEK AAN HET CALANDLYCEUM

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.