Real life in het Calandlyceum

Wil je het liefst gewoon de sfeer proeven en bij het Calandlyceum op bezoek komen?

Schoolpleinmarkt

Wij hebben op 4 en 5 februari een hele leuke schoolpleinmarkt georganiseerd om leerlingen van groep 8 en hun ouders kennis met ons te laten maken. Daar kunnen we je dus helaas niet meer blij mee maken.

Webinars/digitale open dag

De webinars  waren ook een succes. Heel veel leuke en interessante vragen van leerlingen en hun ouders over ons Daltononderwijs, de cultuurprofielschool en Technasium en sport.

Wil je ze terugkijken? Klik hier om de webinars te bekijken.

Masterclasses
Wij organiseren ook masterclasses voor SPORT en TECHNASIUM (vol) en KUNST.
De inschrijving van deze masterclasses is inmiddels gesloten.

Heb jij belangstelling voor onze school én dan specifiek voor deze richting? Stuur dan een mail aan onze afdeling communicatie.

Technasium masterclass         Sportmasterclass                 Kunst masterclass

Ondertussen kan je hier op de website al heel veel bekijken en lezen. Vergeet niet op ons YouTube kanaal te kijken; daar staan heel veel leuke filmpjes van leerlingen over onze school.

Installeer je alvast de Open Dag APP?

Calandlyceum staat sinds 15 februari live in de app. Super leuk om te installeren en alles te bekijken. En als je berichten aan zet krijg je automatisch een seintje als er wat leuks te melden is.

In je Apple (iOS) of Google play (Android) store staat de App klaar en daarna kan je scholen in Amsterdam toevoegen. Super simpel.

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.