Real life in het Calandlyceum

Wil je het liefst gewoon de sfeer proeven en bij het Calandlyceum op bezoek komen?

Dat kan tijdens de (Online) Open Dagen.
Je kan je aanmelden voor een tijdslot; klik hier of op de afbeelding hiernaast!!

Open dagen

Om kennis te maken met het Calandlyceum wordt er voor de leerlingen van groep 8 een online open dag georganiseerd.
Met webinars per tijdslot kan je van alles te weten komen en je eigen vragen stellen. Als je je hebt aangemeld voor een tijdslot krijg je van ons een linkje om mee te doen.

• vrijdag 4 februari 2022 van 16.00-17.45 en 18.15-20.00 uur
  • zaterdag 5 februari 2022 van 10.00-11.45 en 12.15-14.00 uur

MAAR; we gaan op deze dagen ook een leuke kennismaking organiseren op ons schoolplein dus : Schrijf je in en wij houden je op de hoogte hoe je ook op een ludieke manier kennis kan maken met het Calandlyceum.

Ondertussen kan je hier op de website al heel veel bekijken en lezen. Vergeet niet op ons YouTube kanaal te kijken; daar staan heel veel leuke filmpjes van leerlingen over onze school.

Installeer je alvast de Open Dag APP?

Calandlyceum staat sinds 15 februari live in de app. Super leuk om te installeren en alles te bekijken. En als je berichten aan zet krijg je automatisch een seintje als er wat leuks te melden is.

In je Apple (iOS) of Google play (Android) store staat de App klaar en daarna kan je scholen in Amsterdam toevoegen. Super simpel.

© 2022 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.