Open dagen voor groep acht

Het Calandlyceum heeft op dit moment 2 Open Dagen gepland staan. De eerste is op dinsdagavond 26 januari 2021 van 19.00-21.00 uur. De tweede Open Dag is op zaterdag 30 januari van 10.00-13.00 uur. Wij gaan er van uit dat deze open dagen niet in de 'normale' vorm kunnen doorgaan gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus. Maar wij organiseren op deze dagen én de weken ervoor en erna verschillende webinars waar u zich voor kunt inschrijven. Tijdens deze webinars krijgt u veel informatie en kunt u allerlei vragen stellen.

Daarnaast gaan wij natuurlijk proberen zoveel mogelijk kinderen te ontvangen op een creatieve en alternatieve wijze. Op dit moment hebben wij al een datum gepland waarop wij leerlingen kunnen ontvangen op een lesjesochtend. Ook ontvangen wij al basisscholen met hun groepen 8; dat wordt vanuit de basisscholen georganiseerd en wij ontvangen dan de hele klas hier op school. Als uw kind op deze basisschool zit dan zult u dat ongetwijfeld horen.

Rondleidingen
Wij organiseren in januari en februari in hele kleine groepjes (maximaal 12 mensen) rondleidingen in de school. Daar kan 1 kind zich, samen met 1 ouder, voor inschrijven. Uiteraard doen wij dit binnen de coronaregels, dus met een mondkapje op. Wilt u hier met uw kind bij aansluiten? Ga dan naar de pagina; op bezoek bij het Calandlyceum.

Lesjesochtend 5 maart 2021

Op 5 maart is er een lesjesochtend voor groep 8 leerlingen. Helaas dus zonder ouders. Groep 8 leerlingen krijgen hiervoor vrij van hun basisschool. Op de pagina Op bezoek bij het Calandlyceum kan je je inschrijven.

Als de open dagen wel doorgaan, wat kan je dan verwachten?

Als er toch toestemming zou komen om de open dagen te organiseren zal dit waarschijnlijk alleen voor leerlingen zijn en in timeslots waar je je voor kan inschrijven. Je kan dan, onder begeleiding van leerlingen, een rondje maken door de school en allerlei keuzelesjes bezoeken. Na 15 januari zullen wij hierover een besluit nemen en het hier op de website zetten.

Weet je na de open dag dat het Calandlyceum iets voor jou is? Dan kun je je bij ons aanmelden

© 2021 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.