Open dagen voor groep acht

Het Calandlyceum heeft op dit moment 2 Open Dagen gepland staan. De eerste is op dinsdagavond 26 januari 2021 van 19.00-21.00 uur. De tweede Open Dag is op zaterdag 30 januari van 10.00-13.00 uur. Wij gaan er van uit dat deze open dagen niet in de 'normale' vorm kunnen doorgaan gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus.

Dan gaan wij natuurlijk zorgen dat wij zoveel mogelijk kinderen kunnen ontvangen op een creatieve en alternatieve wijze. Op dit moment hebben wij al enkele data gepland waarop wij leerlingen kunnen ontvangen op lesjesochtenden en lesjesmiddagen. Ook ontvangen wij al basisscholen met hun groepen 8; dat wordt vanuit de basisscholen georganiseerd en wij ontvangen dan de hele klas hier op school. Op deze website zien jullie al de geplande dagen en kunnen jullie je opgeven.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze plannen of heb je al vragen? Dan kun je dit formulier invullen en dan houden wij je op de hoogte van eventuele veranderingen of nodigen wij je uit voor een alternatieve bijeenkomst. Klik HIER voor het aanmeldingsformulier.

Als de open dagen wel doorgaan, wat kan je dan verwachten?

De school is open voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers. Probeer met de fiets of met het openbaar vervoer te komen want er is heel weinig parkeergelegenheid rondom de school (bovendien is het een blauwe zone van max 2 uur). En het zou heel vervelend zijn als je naar huis gaat met een parkeerbon.

Wat kan je verwachten? Allereerst natuurlijk een warme ontvangst bij onze hoofdingang. In de aula staan allerlei tafels met informatie over de school en is een terras met koffie, thee en wat fris.

Er zijn ieder kwartier korte lezingen over Dalton onderwijs en wat dat betekent voor jou als brugklasleerling. Daarbij ben je van harte welkom.

Daarna kan je op verkenningstocht door onze school. Je krijgt van ons een mooi boekje met alles wat er te doen is, wanneer er waar lesjes zijn en waar je allemaal informatie kunt krijgen. Overal zijn docenten en leerlingen aanwezig die je graag vertellen wat je allemaal kunt doen op onze school.

Je kunt alle afdelingen bezoeken en vragen stellen aan de aanwezige leraren en leerlingen. Iedere afdeling waar je komt heeft iets leuks georganiseerd waar je naar kunt kijken of aan mee kunt doen.

Bij vertrek krijg je uiteraard de mooie informatiegids mee die je thuis nog eens kan nalezen. Daar staat alles in over onze school, de aanmeldingsprocedure en wat je moet doen om bij ons op school te komen.

Je hoeft je niet aan te melden voor een open dag; je bent van harte welkom, wij staan voor je klaar!

Weet je na de open dag dat het Calandlyceum iets voor jou is? Dan kun je je bij ons aanmelden

© 2020 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.