Route & parkeren

Met de auto:

Het Calandlyceum is uitstekend te bereiken met de auto. Komend vanuit de richting Hoofddorp, Schiphol en Den Haag kunt u de A4 blijven volgen. Komt u uit Utrecht/Amstelveen of Haarlem draait u vanaf de A9 de A4 op.  en de afslag Osdorp Sloten nemen. Volgt u de Anderlechtlaan en ga bij de stoplichten aan het einde linksaf de Laan van Vlaanderen op. Deze kunt u volgen (met de bocht mee) tot aan de volgende T-kruising met de Plesmanlaan. Hier gaat u rechtsaf en bij de eerstvolgende rotonde driekwart rond de Louis Davidsstraat op. Bij de stoplichten aan het einde draait u de Pieter Calandlaan op. Het Calandlyceum ligt na 50 meter aan uw rechterhand.

U kunt op onderstaande link klikken om uw eigen route uit te stippelen vanuit uw vertrekpunt.

Pieter Calandlaan 182

 

Met het openbaar vervoer:

Het Calandlyceum is goed te bereiken met het Openbaar vervoer. De Tramlijn 1 loopt voor de deur langs en stopt op de kruising met de Louis Davidssweg. Op de Bus/tramhalte Meer en Vaart stoppen diverse buslijnen (63-69 en 61) en tram 17. Voor het uitstippelen van uw persoonlijke route verwijzen wij u naar de website 9292.

 

Parkeren:

In de wijk aan de overzijde van de Pieter Calandlaan kunt u betaald parkeren of met een blauwe kaart. In de wijk achter het Calandlyceum is het (nog) vrij parkeren maar is de parkeerruimte zeer beperkt. In de parkeergarage van de Calandhal naast de school kunt u ook betaald parkeren.

Houdt u er rekening mee dat de parkeerruimte in de omgeving zeer beperkt is.

© 2023 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Parego webdesign Amsterdam | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.